Wilt u uw huis of bedrijf beveiligen tegen inbraak? Bel dan voor een vakkundig inbraak preventie advies op maat. Ik ben erkend adviseur politiekeurmerk veilig wonen en adviseer u graag over de mogelijkheden. Ik verzorg een proffessionele installatie van inbraakpreventiemiddelen.

Wist u dat ongeveer een op de vijf Nederlanders ooit slachtoffer van een inbraak of een poging daartoe is geweest? In Nederland vinden maar liefst 120.000 inbraken per jaar plaats. Inbraak is besmettelijk. Direct omwonenden van een leeggehaald huis lopen drie keer zoveel kans om ook slachtoffer van inbraak te worden. U leest het vaak genoeg in de krant: inbraken. Helaas zijn er nog steeds mensen die denken meer recht op uw spullen te hebben dan u. U kunt inbraak tegengaan door uw huis goed te beveiligen. Een simpel slot hebben inbrekers in slechts enkele seconden open. Bovendien is er rondom een huis vaak genoeg te vinden wat inbrekers kan helpen bij het binnensluipen. Ik geef advies over hoe u het inbrekers zo lastig mogelijk kan maken. De volgende keer zullen zij uw huis dan voorbijgaan.

Een inbreker wil snel en makkelijk binnenkomen. Dankzij mijn advies en de installatie van de juiste preventiemiddelen is dat niet langer mogelijk. Er zijn verschillende soorten sloten op de markt. Ik zorg ervoor dat op uw woning de juiste sloten komen zodat uw spullen veilig zijn in huis en u 's nachts rustig kunt slapen. Ik ben erkend politiekeurmerk veilig wonen adviseur. Jaarlijks volg ik traningen om op de hoogte te blijven van de nieuwste vindingen op het gebied van hang en sluitwerk. Ik kan u tips geven voor een juist gebruik van uw sloten. En mocht u net te laat zijn met het aanschaffen van inbraakwerende middelen: natuurlijk herstel ik ook inbraakschade.

design | techniek | hosting 12design creations & promotions