Uw huis moet als een echt thuis voelen. U brengt er immers veel tijd door. Ondehoud aan uw huis is noodzakelijk
om het thuis gevoel te behouden en een verbouwing kan bijdragen aan meer woongenot.


Het onderhoud aan uw woning is belangrijk om uw huis in een goede staat te houden. Bovendien kan goed onderhoud bijdragen aan een comfortabel thuis gevoel. Wie wil er nu tocht voelen als je je net lekker op de bank genesteld hebt. Een prettige woonomgeving draagt bij aan de warmte en rust die we thuis vinden waar we ons met familie en vrienden kunnen ontspannen. Ook kan het u veel geld besparen in de toekomst. Achterstallig onderhoud heeft zijn weerslag op de waarde van uw woning. Het kan ook grotere gevolgen hebben dan u in eerste instantie denkt. Achter een slechte plek in een kozijn of dakrand kunnen weer en wind veel schade aanrichten met alle gevolgen van dien. In plaats van onderhoud is er dan een complete renovatie nodig. Ik geef u vakkundig een eerlijk advies over de staat van uw woning. Samen bekijken we uw woonwensen en/of het noodzakelijke onderhoud. Ik maak voor u een totaalplaatje van de benodigde werkzaamheden waarna u een keuze kunt maken. Het onderhoud wordt door mij proffessioneel verzorgd. Het enige wat u dan nog rest is genieten van een prachtig thuis.

Een tuin kan een heerlijke plek zijn om te vertoeven bij mooi weer. Privacy en beschutting zijn voor veel mensen belangrijk. Met de juiste materialen kan ik van uw tuin een mooi verlengstuk van uw woning maken. Daarbij past ook
een schutting van goede materialen en professioneel neergezet zodat deze jaren meegaat.


Een tuinhuisje geeft u wat extra opbergruimte voor het gereedschap en tuinmeubelen. Onder een prieel kunt u vele ontspannende uren vertoeven. In de zomer kunt u genieten van lange warme zomeravonden. Vroeg in het voorjaar beschermt het u tegen de kou zodat u eerder buiten kunt zitten. Met de juiste materialen kan een tuinhuisje of prieel een sieraad voor uw tuin zijn. Ik kom langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ik lever maatwerk zodat er voor elke tuin een oplossing is.

design | techniek | hosting 12design creations & promotions